Om rubber

Mitt namn är Helena Carlson och jag designar gummismycken under mitt varumärke rubber!

Jag startade företaget under våren 2010 och snart hörde klädmärket The Local Firm av sig för samarbete. Det blev smycken för tjej/kille och även kuvertväskor som var med under visningen på Fashion Week By Berns. En bra start på 2010 och mitt företag!

Jag fortsatte mitt arbete med att utveckla kollektionen och även hitta återförsäljare i Sverige. Idag har rubber över 80 återförsäljare i Sverige och Tyskland. Jag har även ställt ut på mässor i Stockholm och Frankfurt.

Mitt stora intresse för design/form har alltid funnits och jag har arbetat som inredare i drygt 10 år. Jag är även ordförande i föreningen Svensk Form Öst som arbetar med form/designfrågor och har där träffat många människor i branschen som varit till stor glädje och inspirerat mig mycket.

Min målgrupp är blandade åldrar och jag blir glad när jag ser dem på ung som gammal. Halsbanden och armbanden ni ser på bilderna är kedjor som tillverkas i svart gummi och de finns i flera modeller och storlekar. Materialet är rått och mjukt. De färdiga kedjorna är sköna att bära med ett grafiskt uttryck som passar mig som person mycket bra!

Titta gärna in på hemsidan: www.rubber-necklace.com rubber finns också på Facebook.

Intresserad av att bli återförsäljare för rubber? Maila helena.carlson@gmail.com